Missie

Onze achtergond ligt in de ondernemerswereld. Voor ons is het belangrijk dat een ondernemer de ruimte krijgt en benut om de diensten en producten op een effectieve manier bij de doelgroep te krijgen. Onze missie en visie houden we dicht bij onszelf.

Missie & visie

Vanuit de interesse voor het steeds veranderende online marketingvak, heb ik het boek ‘Hacking Growth‘ van Sean Ellis gekocht. Als geoefende internet besteller wilde ik natuurlijk geen bezorgkosten betalen. Een leuk boekje dat aangeraden werd, heb ik erbij genomen. Ik was tevreden, twee boeken en gratis bezorgd. Dat tweede boekje bleek een gouden aanrader te zijn. Het was namelijk ‘ Start with Why‘ van Simon Sinek. Ik heb het verslonden. Het gaf me duidelijke handvatten om de echte reden te vinden voor de motivatie van een ondernemer .

Why

Van nature zin we nieuwsgierig. Nieuwsgierig naar de wereld om ons heen, maar ook naar nieuwe ontwikkelingen. We willen het naadje van de kous weten. Alles heeft een reden, en die reden willen we weten. Het verrijkt ons.

De naam Witter is ooit gestart met de gedachte van het lege canvas. Laat aannames voor wat ze zijn en kijk met een frisse nieuwe blik. Zoek creatieve, andere manieren om een probleem tot een oplossing te brengen.

Visie

Binnen de online marketing hebben we de verschillende bubbels meegemaakt. En het gaat snel, vooral nu Artificial Intelligence steeds verder in opkomst is. Specialismen worden overgenomen door algoritmes. Wat blijft is een generalistische benadering, het kunnen overzien van het geheel met de focus op het eindresultaat. Branding speelt een steeds grotere rol.

“De consistentie in je merk bepaalt je succes”