Online Marketing Diensten

E-mailmarketing

Ga de dialoog met jullie doelgroep aan via e-mailmarketing. Wij helpen met het opzetten, versturen en meten van jullie e-mails

Online Advertising | SEA

Spreek uw doelgroep direct aan met advertenties op Google, Bing, Facebook en linkedIn. Wij helpen met het vinden van de doelgroep en deze direct te verwijzen naar jouw website.

Zoekmachine optimalisatie | SEO

Hoger komen in de Google zoekresultaten en daar ook blijven? We helpen met het optimaliseren van jouw website en krijgen je hoger in Google.

Conversie optimalisatie

Door op de juiste onderdelen te testen, wordt de website steeds meer aangepast aan de behoefte van je doelgroep. We halen drempels weg om het bezoek voor de bezoeker zo plezierig mogelijk te maken. Conversie optimalisatie geeft meer inzicht en meer omzet

Online marketing strategie

Wat is de strategie en tactiek van de organisatie om online meer conversies te behalen? Met een interactieve sessie krijgen we antwoord op veel vragen en wordt de te volgen strategie voor iedereen helemaal helder. 

Statistieken en rapportages

Maak informatie van je verzamelde data. Wij verzorgen de metingen op de website en vertalen deze naar leesbare rapportages. Wij geven je handvatten om de vruchten van je website te plukken.