Zoekmachine optimalisatie

Waarom zoekmachine optimalisatie

Met zoekmachine marketing gebruik je al de mogelijkheden van de zoekmachines om een website hoger in de zoekresultaten te krijgen. Een van de onderdelen van zoekmachine marketing is het optimaliseren van de website. Dit gaat deels op de inhoud, de content. Maar om een website op een juiste manier te laten lezen door zoekmachines moet de code van de website ook in orde zijn.

 

Technische zoekmachine optimalisatie

Bij technische zoekmachine optimalisatie scannen we de website en ontdekken we op welke punten de website bijgesteld kan worden om nog beter gelezen te worden door Google. Deze scan levert vaak interessante resultaten op en de rapportage geeft duidelijke handvatten hoe snel resultaat behaald kan worden. Veel van de adviezen die in dit rapport staan kunnen makkelijk door een bedrijf zelf opgepakt worden. 

Content zoekmachine optimalisatie

Bij de optimalisatie van de content, doen we een zoekwoorden onderzoek en bekijken we de bestaande teksten. Het zoekwoorden onderzoek geeft een interessante lijst van woorden waar lokaal en/ of nationaal op gezocht wordt. Door het gebruik van de juiste woorden komt de website hoger in de zoekresultaten terecht

Zoekmachines 

Voor optimalisatie van jullie website voor de zoekmachines houden wij Google als leidraad. De reden daarvoor is simpel, Google is nog steeds de meest gebruikte zoekmachine binnen Nederland. Natuurlijk ga je daarmee ook hoger scoren binnen de andere zoekmachines, zoals Bing en Yahoo. 

  • Technische zoekmachine optimalisatie 
  • Content/ inhoud zoekmachine optimalisatie
  • SEO scans/ website audits
  • Zoekwoorden onderzoek

Voordelen van zoekmachine optimalisatie met Witter

  • Professionele SEO scan
  • Hoger in de zoekresultaten
  • Duidelijke checklists

 

Laat me je helpen met zoekmachine optimalisatie

Met de juiste rapportages help ik bedrijven de kansen van hun website helder te krijgen. Deze rapportage zijn geen lijvige verslagen, maar juist overzichtelijke ‘ te doen’ lijstjes om zelf snel vorderingen te maken. Wil je liever alles uit handen geven dan is dat ook geen probleem. En met onze heldere maandelijkse rapportages zie je snel de optimalisatie heeft opgebracht.