Meer leads met E-mailmarketing

Waarom e-mailmarketing? 

Kom direct in contact met de ontvanger van je e-mail. Dit direct contact is de reden waar om e-mailmarketing nog steeds het best converterende marketingmiddel is. E-mailmarketing is heel flexibel, want je past de  boodschap perfect aan aan je doelgroep. De software waarmee deze elektronische brieven verstuurd worden, wordt ook steeds beter. Kies het juiste pakket en jouw boodschap aan je 50.000 ontvangers wordt afgeleverd in de inbox. Geef iedereen een gepersonaliseerde boodschap, tot zelfs aparte artikelen die aansluiten op zijn of haar interesses.   

Het versturen van e-mails vormt ook de basis van Marketing Automation. Automatisch worden er dan relevante e-mails verstuurd aan de doelgroep. Denk bijvoorbeeld aan een verjaardag, of een herinnering. 

In de praktijk blijkt dat er heel veel e-mails verstuurd worden, maar dat er weinig gemeten wordt. En dat is jammer. Iedere bezoeker van de website die daar via een e-mail komt, moet ook zo herkent worden. Gebeurd dat niet, dan raken de statistieken vervuild en wordt de kwaliteit van de e-mailmarketing metingen steeds slechter.

  • Inrichting email omgeving / marketing automation omgeving
  • Nieuwsbrief ontwerp, bouw nieuwsbrief
  • E-mailmarketing

Voordelen van e-mail marketing met Witter

  • AVG | GDPR proof
  • Spam veilig
  • Realiseer meer relevante bezoekers
  • Realiseer meer leads en behaal je doelen

Laat me je helpen met e-mailmarketing

Onze ervaring in e-mailmarketing gaat van informatieve nieuwsbrieven tot commerciĆ«le mailings. Ook voor het activeren van oude e-mailinglijsten. Van lokale nieuwsbrieven tot internationale, commerciĆ«le nieuwsbrieven. Wij helpen jullie de boodschap helder over te brengen. Wij zorgen ervoor dat iedere e-mail op de juiste manier gemeten wordt in de webstatistieken. Samen zorgen we ervoor dat jullie e-mail campagnes echt gaan werken. 

Heb je vragen over jullie e-mailmarketing? Maak een vrijblijvende afspraak en geef je direct marketing een plaats in je online strategie.

Logo van e-mailmarketin gplatform Mailchimp waar mee gewerkt wordt

Mailchimp heeft een lage drempel om in E-mail marketing te stappen. Het is de internationale standaard om effectief je doelgroep te bereiken. De voor- en nadelen bespreek ik graag met je tijdens een persoonlijk gesprek.

Logo van e-mailmarketing platform Spotler waar mee gewerkt wordt
Spotler is een Nederlandse oplossing voor e-mail marketing. Willen jullie de e-mail campagnes in Rotterdam en omstreken liever vanuit een Nederlands bedrijf opstarten? Geen probleem, ook met Mailplus/ Spotler heb ik voldoende ervaring om jullie doelgroep te bereiken. 


Bouw een solide basis voor je e-mailmarketing met ActiveCampaign. Ga het dialoog met je doelgroep aan met dit toegankelijke product van Nederlandse bodem. ActiveCampaign begrijpt e-mail marketing en maakt het makkelijk in te voeren in de organisatie. Maak een vrijblijvende afspraak om de voor- en nadelen van ActiveCampaign te bespreken. 


Wetgeving – AVG

Ken de wettelijke regels voor het verzamelen van adressen en het versturen van grotere hoeveelheden e-mails. Het versturen van (grote hoeveelheden) e-mails is relatief goedkoop. Er wordt dan ook veel misbruik gemaakt van deze marketingmethode. Bescherming van de ontvanger is dan een belangrijke taak. Leidend voor de wetgeving is het verzamelen van de adressen.

Waaraan moet een goede e-mail voldoen?

  • Verstuur een e-mail alleen als je al toestemming hebt.
  • Geef aan voor welke e-maillijst de toestemming gevraagd wordt. Geef bij meerdere lijsten de mogelijkheid om op aparte lijsten in te schrijven
  • Laat de inschrijver op een vinkje klikken om te bevestigen dat de hij of zij aich actief inschrijft. Verifieer dit met een dubbele optin. Een dubbele optin houdt in dat er nog een e-mail verstuurd wordt naar het ingeschreven adres. Op deze mail moet ook weer actief gereageerd worden door op een knop te drukken.