Conversie optimalisatie

Website optimalisatie

Wat is conversie optimalisatie? Met conversie optimalisatie kijken we naar de drempels in jouw website. Een grondige analyse van jouw website laat zien op welke SEO-technische onderdelen geoptimaliseerd kan worden. Dit zijn meestal de quick wins die al snel leiden tot een succes. En dat betekent een stijging in de zoekresultaten en meer bezoekers die converteren op jouw website. 

Optimalisatie (SEO) of conversie optimalisatie liggen bij ons aan de basis van een goede online marketing strategie. 

A/B testen

Wij doen ook A/B tests op jouw website. Met een sterk meetplan gaan we op zoek naar de belangrijkste drempels waar jouw bezoekers over struikelen. Hiervoor gebruiken we specifieke testing tools waarvan de resultaten 100% te vertrouwen zijn en die de tests snel op kunnen zetten. 

 

Laat me je helpen met conversie optimalisatie  

We hebben veel ervaring met het optimaliseren van websites. Optimaliseren is het naast het houden van de juiste testen ook het aanpassen van de website naar de verwachtingen van jouw doelgroep. En de zoekmachines zijn daarin leidend. Wij optimaliseren dus ook de pagina’s op onderdelen. Soms zijn ze duidelijk, soms niet, maar het effect is altijd aan te wijzen. Wil je ook jullie website beter laten ranken en dus laten optimaliseren voor de zoekmachines? Neem dan contact via ons contactformulier en laten we snel actie ondernemen om aan de slag te gaan met de website. 

De voordelen van conversie optimalisatie met Witter Online Marketing  

  • 6+ jaar ervaring 
  • Zowel A/B testing als technische optimalisatie
  • 100% betrouwbare testing tool
  • Snel op te zetten